Tvarohová torta bez cesta - Tajomstvo mojej kuchyne

Tvarohová torta bez cesta

Maspoma

Maslo vymiešame s cukrom do hladkého krému. V druhej mise zmiešame vajíčka, múku, prášok do pečiva a pudingové prášky, potom obe zmesi spojíme, pridám tvaroh a všetko vymiešame dohladka. Tortovú formu vystelieme papierom na pečenie. Tvrdšie menšie ovocie rozsypeme na dno formy, naň nalejeme cesto a stierkou uhladíme povrch. Pečieme na spodnej mriežke pri teplote 160 stupňov približne 1 hodinu. Vypneme rúru, ale koláč necháme vnútri v teple ešte asi 30 minút odležať. Po úplnom vychladnutí koláč ozdobíme ovocím a potrieme rozpustenou želatínou. Torta je najlepšia studená z chladničky.

Maspoma

Šéfkuchár: Ema Tekelyová | Recept z epizódy: 26. 02. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu