Tajomstvo fary - Tajomstvo mojej kuchyne

Tajomstvo fary

Maspoma

Žĺtky vymiešame s cukrom. Pridáme orechy a kávu. Nakoniec zľahka vmiešame sneh z vaječných bielkov. Pečieme 5 minút pri teplote 180 stupňov vo vymastenej tortovej forme, potom znížime teplotu na 150 stupňov a pečieme 40 minút.

Plnka:
Zmiešame orechy, kyslú smotanu a cukor . Zmes necháme stuhnúť v chladničke asi 4 hodiny. Vychladnutú tortu rozpolíme, naplníme krémom a necháme v chladničke cez noc. Pred podávaním ozdobíme malinami a šľahačkou, ktorú sme vyšľahali so Smeta-fixom. Nakoniec posypeme opraženými mandľovými lupienkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 27. 09. 2009

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.