Plnená teľacia hruď - Tajomstvo mojej kuchyne

Plnená teľacia hruď

Maspoma

Teľaciu hruď nakrojíme, aby nám v nej vznikol „vačok“. Zemiaky nastrúhame. Na oleji osmažíme nakrájanú cibuľku, pridáme nastrúhané zemiaky a krátko podusíme. Potom pridáme vajcia a zemiakovú múčku, osolíme, okoreníme a dochutíme majoránkou. Zmesou naplníme teľaciu hruď, zašijeme ju alebo spevníme ihlicami. Povrch mäsa potrieme cesnakom a červenou paprikou. Pečieme najprv zakryté asi 2 hodiny a potom odokryté dopekáme 35 – 45 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 31. 10. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu