Kelový puding - Tajomstvo mojej kuchyne

Kelový puding

Maspoma

Toastový chlieb nakrájame a zalejeme smotanou. Pridáme vajcia, nasekané bylinky, mleté mäso, horčicu, nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak, osolíme, okoreníme a dôkladne premiešame. Slaninku nakrájame na kocky a osmažíme. V horúcej vode sparíme kelové aj kapustové listy, hlúby vyrežeme. Formu na puding vytrieme maslom a vyložíme kelovými listami. Do formy ukladáme striedavo zmes mäsa, na ňu kapustové listy a slaninku. Vrstvy opakujeme až po vrch formy, ktorý prikryjeme kelovými listami. Pečieme vo vodnom kúpeli pri teplote 170 stupňov asi hodinu.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 27. 10. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu