Focaccia - Tajomstvo mojej kuchyne

Focaccia

Maspoma

Na focacciu zmiešame vodu s múkou a necháme 2 hodiny postáť.  Pridáme kvások a necháme 20 minút stáť. Nakoniec prilejeme olivový olej, osolíme a vymiesime cesto, ktoré necháme ďalších 20-30 minút postáť pri izbovej teplote. Potom cesto ešte dvakrát preložíme –  po uplynutí 1 hodiny a po uplynutí 2 hodín. Cesto uložíme do chladničky a necháme 10 hodín kysnúť . Vyberieme, vylejeme na vymastený plech, polejeme olivovým olejom a posypeme stredomorskými bylinkami. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C asi 20-25 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 13. 03. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu