Ivanin bozk - Tajomstvo mojej kuchyne

Ivanin bozk

Decodom

Do 2 šľahačiek pridáme 2 PL kakaa, hnedý cukor a uvaríme. Necháme cez noc postáť v chladničke a na druhý deň vyšľaháme dotuha. Mascarpone zmiešame so škoricou, vanilkovým cukrom, pridáme podľa potreby nevyšľahanú šľahačku, aby nám vznikol hladký krém. Do pohára dáme piškóty namočené v káve s likérom, na ne položíme časť malín, kakaový krém, opäť namočené piškóty a krém s mascarpone. Na vrch uložíme maliny, hobliny horkej čokolády a lístky mäty.

Decodom

Šéfkuchár: Ivana Christová | Recept z epizódy: 12. 02. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.