Kelímkový koláč od Haničky - Tajomstvo mojej kuchyne

Kelímkový koláč od Haničky

Maspoma

Všetky suroviny na cesto dáme do väčšej misky a dobre vymiešame na hladkú zmes. Vlejeme do maslom vymasteného a múkou vysypaného plechu a pokryjeme vrstvou tvarohu a malín. Suroviny na drobenku jemne rukami spracujeme  na sypkú zmes. Na záver celý koláč dobre posypeme pripravenou drobenkou. Pečieme v rúre vyhriatej na 175-180 stupňov Celzia približne 25 minút.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Lucia Šoralová | Recept z epizódy: 28. 10. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu