Hruškový koláč s jahodovým sorbetom - Tajomstvo mojej kuchyne

Hruškový koláč s jahodovým sorbetom

Maspoma

Postup hruškový koláč:  Vajcia vyšľaháme s cukrom do hustej peny, pridáme rozpustené maslo s lekvárom a hladkou múkou. Nádobu vymastíme maslom a vysypeme polohrubou múkou, vlejeme do nej zmes a dáme piecť na približne 20 minút.

Postup jahodový sorbet:

Mrazené jahody rozmixujeme  s medom, pridáme pár kvapiek balsamica.

Hruškový koláč podávame spolu s jahodovým sorbetom.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavlína Žárska | Recept z epizódy: 20. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.