Hrnčekový Rafael - Tajomstvo mojej kuchyne

Hrnčekový Rafael

Maspoma

Vajcia vyšľaháme s cukrom a vanilkovým cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva, mlieko a olej. Zmiešame, cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, posypeme kokosom zmiešaným s 1/2 šálky cukru. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 20 minút. Upečený a teplý koláč polejeme šľahačkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 07. 02. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.