Nakladaný karfiol a špargľa - Tajomstvo mojej kuchyne

Nakladaný karfiol a špargľa

Maspoma

Zo Zelka, cukru, cesnaku, korenia, čili, octu a vody urobíme nálev. Karfiol oblanžírujeme, rozoberieme na ružičky a naložíme do pohára. Pridáme nakrájanú mrkvu, cibuľu, zalejeme nálevom a necháme postáť. Špargľu nakrájame na väčšie kúsky a naložíme do pohára tak isto ako karfiol.

Maspoma

Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 04. 07. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.