Zapekané zemiaky plnené lososom a bylinkovým maslom - Tajomstvo mojej kuchyne

Zapekané zemiaky plnené lososom a bylinkovým maslom

Decodom

Umyté zemiaky (v šupke) rozpolíme a vydlabeme stred. Pripravili sme si plnku, ktorú tvorí pokrájaný losos, citrónová šťava, soľ, korenie na ryby, mleté biele korenie. Zemiaky plníme plnkou a ukladáme na vymastený plech. Zvyšky zemiakov poukladáme okolo a podlejeme vodou. Dáme piecť na 180 stupňov 40-50minút. Pred ukončením dáme na zemiaky bylinkové maslo a strúhaný syr. Dáme prudko zapiecť.

Bylinkové maslo:
Maslo, bylinky a soľ spolu vymiešame

Decodom

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 08. 11. 2009

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.