Medovo – sójový losos so sezamom a zeleninou - Tajomstvo mojej kuchyne

Medovo – sójový losos so sezamom a zeleninou

Maspoma

Do vrecka dáme sójovú omáčku, ryžový ocot a med. V tejto zmesi marinujeme lososa. Sezam nasucho opražíme. Nakrájame cibuľku, fazuľku a cuketu. Na panvici rozohrejeme olej a pridáme zeleninu. Dusíme do mäkka a podlejeme trochou vody. Marinovaného lososa dáme na plech a pečieme cca 10 min. Zvyšok marinády z lososa pridáme k zelenine a podusíme. Hotovú zeleninu posypeme sezamom a podávame s pečeným lososom.

Maspoma

Šéfkuchár: Ondrej Kovaľ | Recept z epizódy: 04. 11. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu