Losos v kruste s fazuľou a pórom - Tajomstvo mojej kuchyne

Losos v kruste s fazuľou a pórom

Maspoma

V mise zmiešame podrvené lupienky, orechy, nastrúhaný parmezán a nakrájané olivy. Dochutíme soľou, tymianom, cesnakovým olejom a premiešame. Lososa osolíme a okoreníme , uložíme do pekáča  s papierom na pečenie, kožou dole a vrch zakryjeme pripravenou zmesou. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C asi 25 minút.

Na masle a oleji osmažíme na kolieska nakrájaný pór a cesnak. Pridáme scedenú opláchnutú fazuľu, smotanu  a zmes osolíme. Prelejeme do zapekacej misy, dochutíme bylinkami a posypeme parmezánom. Vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme 35-40 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Zdenka Studenková | Recept z epizódy: 03. 04. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu