Krémová ryža s tekvicou hokkaido, krevetami a treskou - Tajomstvo mojej kuchyne

Krémová ryža s tekvicou hokkaido, krevetami a treskou

Maspoma

Do väčšieho hrnca nalejeme olivový olej, na ktorom opražíme nakrájané hokkaido, papriku a dochutíme soľou. Do mažiarika dáme mandle, cesnak, striedku z chleba, nasekanú petržlenovú vňať, nastrúhané paradajky, mletú údenú červenú papriku, čierne korenie, šafran a soľ. Všetko spolu rozdrvíme a pridáme do hrnca k opraženému hokkaidu. Zahustíme kúskom striedky z chleba, pridáme vývar a dochutíme šafranom a soľou. Necháme zovrieť,  pridáme ryžu a varíme ešte 5 minút. Potom teplotu znížime, varíme ďalších 5 minút, znova znížime teplotu a varíme ešte 5 minút. Nakoniec pridáme tresku a trocha neskôr krevety a už len prikryté necháme postáť mimo sporáka na posledných 5 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Enrique García | Recept z epizódy: 13. 10. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu