Filety zo zubáča s bazalkovým pestom - Tajomstvo mojej kuchyne

Filety zo zubáča s bazalkovým pestom

Maspoma

Rybu zľahka osolíme, okoreníme korením na ryby a krátko osmažíme na oleji z oboch strán. Potom ju preložíme na pekáč, obložíme maslom a jemne posypeme rascou . Na rybu dáme zmes mrkvy s hráškom a dáme zapiecť na 10-15 minút do rúry.

Olivový olej zmixujeme s bazalkou, pridáme trošku vody a strúhaný parmezán.

Zemiaky uvaríme v osolenej vode, vymiešame s maslom a mliekom na kašu.

Rybu podávame so zemiakovou kašou a bazalkovým pestom.

Maspoma

Šéfkuchár: Monika Wagnerová | Recept z epizódy: 25. 05. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu