Filet z lososa so šampiňónovou omáčkou a pappardelle - Tajomstvo mojej kuchyne

Filet z lososa so šampiňónovou omáčkou a pappardelle

Maspoma

Na oleji podusíme cibuľku a nakrájané šampiňóny, podlejeme vínom, povaríme, pridáme rozmarín a omáčku zahustíme sladkou smotanou a redukujeme. Rybu pokvapkáme citrónovou šťavou, ochutíme cesnakom, osolíme, posypeme bylinkami a opečieme rýchlo na masle, potom necháme ešte asi 4 minúty v rúre dôjsť pri 200 stupňoch. Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Podávame mäso, poliate omáčkou, s cestovinami.

Maspoma

Šéfkuchár: Zuzana Frenglová | Recept z epizódy: 19. 05. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu