Filet z lososa s tagliatelle, medvedím cesnakom a zelerovo-paštrnákovým pyré - Tajomstvo mojej kuchyne

Filet z lososa s tagliatelle, medvedím cesnakom a zelerovo-paštrnákovým pyré

Maspoma

Plátok lososa narežeme šikmým rezom cez kožu, okoreníme bielym korením, osolíme a polejeme limetkovou šťavou. Medzitým dáme do vriacej vody cestoviny a varíme približne 5 minút. Na panvičke na olivovom oleji  orestujeme nakrájanú papriku, pridáme cesnak, uvarené cestoviny a bazalku. Taktiež si dáme variť paštrnák a zeler pokrájaný na menšie kúsky, po uvarení rozmixujeme, pridáme soľ, biele korenie, smotanu a spolu vymiešame. Na olivovom oleji orestujeme medvedí cesnak, do ktorého pridáme sezamové semienka a servírujeme.

Maspoma

Šéfkuchár: Martina Kubicová | Recept z epizódy: 22. 02. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu