Fašírky zo sumčeka afrického - Tajomstvo mojej kuchyne

Fašírky zo sumčeka afrického

Maspoma

Filety nakrájame na malé kocky a rozmixujeme. Pečivo namočíme v mlieku, prebytočné mlieko vytlačíme a pridáme k rozmixovanému rybiemu mäsu. Ďalej pridáme vajce, nadrobno nakrájanú cibuľku  a čerstvú petržlenovú vňať, osolíme, posypeme čiernym korením, korením na ryby a dobre premiešame. Zo zmesi tvarujeme  v rukách fašírky, obalíme v strúhanke a vysmážame na panvici.

Ako prílohu podávame zemiaky uverené v šupke, ktoré dochutíme  maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Nikodým | Recept z epizódy: 15. 02. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.