Faerský šalát z makrely - Tajomstvo mojej kuchyne

Faerský šalát z makrely

Decodom

Do  misky oberieme mäso z makrel a roztlačíme ho vidličkou. Na oleji speníme na kocky nakrájanú cibuľku, pridáme ošúpané a na kocky nakrájané jablko, podusíme do mäkka a necháme vychladnúť.  Vo väčšej miske zmiešame majonézu, smotanu, horčicu, citrónovú šťavu a zmes dochutíme soľou a čiernym korením. Pridáme jablká , makrelové mäso a všetko dobre premiešame. Dozdobíme krúžkami červenej cibule a nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s opečeným chlebom alebo bagetou.

Decodom

Šéfkuchár: Katarína Šimovičová | Recept z epizódy: 30. 09. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu