Červený ostriež s baby zeleninou a limetovou omáčkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Červený ostriež s baby zeleninou a limetovou omáčkou

Maspoma

Filet z červeného ostrieža aj s kožou nasolíme a okoreníme. Na vrch poukladáme vetvičky tymianu. Na panvici zohrejeme olivový olej s maslom, rybu pečieme najskôr kožou dole na miernom ohni asi 5min., otočíme a dopečieme asi 1min. aj z druhej strany. Baby zeleninu, pokvapkanú šťavou z limetky, jemne orestujeme na masle s cesnakom. Rybu vyložíme a vo výpeku necháme zovrieť šťavu z limetky, med a limetkovú kôru. Potom pridáme maslo, odstavíme a rybu vložíme späť do omáčky. Podávame s restovanou baby zeleninou.

Maspoma

Šéfkuchár: Giuseppe Ridacco | Recept z epizódy: 16. 09. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu