Ingrediencie
- 2 kg kapusty,
- 750 g údeného mäsa,
- 750 g bravčového pliecka,
- 2 klobásy,
- sušené slivky,
- sušené huby,
- 1 menšiu cviklu,
- 1 cibuľu,
- 1 hlavičku cesnaku,
- soľ,
- korenie,
- červenú papriku,
- olej,
- kyslú smotanu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vianočná kapustnica Juraja Slezáčka a Richarda Stankeho
Nakrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme pokrájané bravčové pliecko, mletú papriku, soľ a korenie. Zalejeme vodou a dusíme do polomäkka. Pridáme údené mäso, kapustu, pokrájanú cviklu a varíme približne 40 minút. Nakoniec pridáme klobásu, hríby, sušené slivky a cesnak. Povaríme ešte asi 20 minút. Podávame s kyslou smotanou.
Šéfkuchár: Juraj Slezáčik | Recept z epizódy: 20. 12. 2009
Ingrediencie
- 2 kg kapusty,
- 750 g údeného mäsa,
- 750 g bravčového pliecka,
- 2 klobásy,
- sušené slivky,
- sušené huby,
- 1 menšiu cviklu,
- 1 cibuľu,
- 1 hlavičku cesnaku,
- soľ,
- korenie,
- červenú papriku,
- olej,
- kyslú smotanu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame