Ingrediencie
- 4-5 hrstí medvedieho cesnaku
- 1-2 PL masla
- 1-2 PL hladkej múky
- 700 ml zeleninového vývaru
- 5-6 ks zelenej špargle
- olivový olej
- hrsť vlašských orechov
- sušené paradajky v oleji
- soľ a čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Polievka z medvedieho cesnaku so špargľou
Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku , pomaly prilejeme vývar a vodu. Odstavíme, pridáme medvedí cesnak , dochutíme soľou, čiernym korením a rozmixujeme. Špargľu očistíme, nakrájame a sprudka osmažíme na panvici na olivovom oleji. Pridáme rozmixovanú polievku a krátko povaríme. Polievku servírujeme s nakrájanými sušenými paradajkami dozdobenú nastrúhanými orieškami.
Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 15. 06. 2021
Ingrediencie
- 4-5 hrstí medvedieho cesnaku
- 1-2 PL masla
- 1-2 PL hladkej múky
- 700 ml zeleninového vývaru
- 5-6 ks zelenej špargle
- olivový olej
- hrsť vlašských orechov
- sušené paradajky v oleji
- soľ a čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame