Ingrediencie
- 200 g bryndze,
- 50 g Creme Fraiche,
- 3 listy plátkovej želatíny,
- 4 ks čierneho celozrnného chleba,
- 50 g sušených paradajok v olivovom oleji
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
![Partner relácie](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/themes/tmk/assets/dist/images/TMK_uni_banner.gif)
Pralinky z bryndze
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Bryndzu zmiešame s Creme Fraiche. Želatínu namočíme, zmiešame s bryndzou, dáme do misky a necháme stuhnúť. Čierny chlieb nastrúhame. Z bryndze vykrajujeme pralinky, obalíme ich v chlebových omrvinkách a servírujeme ozdobené sušenými paradajkami.
![Maspoma](https://www.tajomstvomojejkuchyne.sk/wp-content/uploads/2022/09/Obalovacie-zmesi_vizual_1920x1080px_220222_small2-e1664094844984.png)
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 30. 12. 2012
Ingrediencie
- 200 g bryndze,
- 50 g Creme Fraiche,
- 3 listy plátkovej želatíny,
- 4 ks čierneho celozrnného chleba,
- 50 g sušených paradajok v olivovom oleji
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame