Ingrediencie
- 3 filety údeného pstruha
- 250 g syru riccota
- 1 PL gréckeho jogurtu
- šťava z 1 citróna
- 2 PL sušených rajčín v náleve
- 2 PL sušených rajčín
- bylinky: bazalka, petržlenová vňať
- soľ
- čierne mleté korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Paté z údených rýb
Filety zo pstruha zbavíme kostičiek a namrvíme do mixéra. Pridáme zvyšné ingrediencie (okrem sušených rajčín) a nahrubo rozmixujeme. Podávame s opečenou bagetkou zdobené sušenými rajčinami.
Šéfkuchár: Karin Haydu | Recept z epizódy: 30. 10. 2022
Ingrediencie
- 3 filety údeného pstruha
- 250 g syru riccota
- 1 PL gréckeho jogurtu
- šťava z 1 citróna
- 2 PL sušených rajčín v náleve
- 2 PL sušených rajčín
- bylinky: bazalka, petržlenová vňať
- soľ
- čierne mleté korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame