Duškov granadír - Tajomstvo mojej kuchyne

Duškov granadír

Maspoma

Zmiešame múku so soľou, pridáme vajce, maslo, trocha smotany a vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme a tvarujeme malé štvorčeky. Cestoviny uvaríme v osolenej vode s trochou masla.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Zemiaky uvaríme v šupke. Na väčšej panvici opečieme nakrájanú slaninku a neskôr  nakrájanú cibuľku. Pridáme mleté červené papriky, čierne korenie, soľ a na záver nakrájané uvarené zemiaky. Všetko dobre premiešame . Uvarené cestoviny scedíme , dochutíme trochou masla a prisypeme k zemiakom. Všetko zľahka premiešame. Podávame s kyslou uhorkou, alebo zaváranou cviklou.

Maspoma

Šéfkuchár: Dušan Giertl | Recept z epizódy: 13. 01. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu