Benediktínske vajcia á la Pomajbo - Tajomstvo mojej kuchyne

Benediktínske vajcia á la Pomajbo

Maspoma

Vo väčšej panvici necháme zovrieť vodu, pridáme ocot a veľmi opatrne, postupne rozbíjame vajíčka, ktoré varíme dostratena. Omáčku „Pomajbína“ pripravíme zmiešaním surovín. Chlieb opečieme a položíme naň:

  • plátok syra, šunky, hotové vajíčko a polejeme omáčkou, dozdobíme čerstvým baby špenátom a cherry paradajkami,
  • plátok lososa, hotové vajíčko a polejeme omáčkou, dozdobíme čerstvým baby špenátom a cherry paradajkami,
  • hotové vajíčko nakrojené do kríža a polejeme omáčkou, dozdobíme nastrúhaným čerstvým chrenom a polejeme roztopeným maslom.
Maspoma

Šéfkuchár: Roman Pomajbo | Recept z epizódy: 29. 09. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu