Krémové cestoviny Linquine s krevetami - Tajomstvo mojej kuchyne

Krémové cestoviny Linquine s krevetami

Maspoma

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme. Cibuľu nakrájame a opečieme na oleji na panvici. Pridáme biele víno, smotanu, dochutíme soľou a korením. Na záver do omáčky nastrúhame ešte trocha parmezánu. V druhej panvici na masle opražíme cesnak, čili papričky, pridáme krevety a trochu vína. Uvarené cestoviny vložíme do smotanovej omáčky, krátko ich prehrejeme a na vrch poukladáme hotové krevety. Nakoniec posypeme nastrúhaným parmezánom a môžeme dozdobiť petržlenovou vňaťou.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Roman Jánoška | Recept z epizódy: 13. 05. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu