Jahňacie pliecko Navarin - Tajomstvo mojej kuchyne

Jahňacie pliecko Navarin

Maspoma

Postup: Pliecko vykostíme. Kosti dáme variť, mäso nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Zeleninu a zemiaky tiež nakrájame na kocky.
Na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme mäso a orestujeme ho spolu s rajčinovým pretlakom. Potom pridáme tymian, podľa chuti nakrájanú feferónku, zalejeme vínom a vývarom. Varíme v tlakovom hrnci približne 1/2 hodiny, potom pridáme nakrájanú zeleninu a varíme ešte 15 minút. Zahustíme Solamylom a povaríme ešte približne 3 minúty. Nakoniec posypeme nasekanou petržlenovou vňaťkou.

Maspoma

Šéfkuchár: | Recept z epizódy: 19. 02. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu