Jahňací chrbát v chlebovom ceste s Pakchoi a pečeným zemiakom - Tajomstvo mojej kuchyne

Jahňací chrbát v chlebovom ceste s Pakchoi a pečeným zemiakom

Maspoma

Postup:
Faš: Pomleté teľacie plece osolíme, okoreníme, necháme riadne vychladiť a potom ho so
smotanou pomixujeme, pridáme vajce a na drobné kocky nakrájanú koreňovú zeleninu , ktorú sme opiekli vo výpeku s jahňacieho mäsa.
Jahňací chrbát osolíme, okoreníme , potrieme cesnakom a krátko opečieme na oleji. Pridáme aj bylinky. Toastový chlieb rozvaľkáme, potrieme ho fášou , na ňu položíme listový špenát a jahňací chrbát. Zrolujeme a roládu opečieme na panvici do zlatista z každej strany. Potom ju preložíme do pekáča a pečieme pri 180 stupňoch približne 30 minút, pokiaľ mäso nie je v strede ružové. Podávame s kapustou Pakchoi opečenou na masle a s pečeným zemiakom na rozmaríne.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Synak | Recept z epizódy: 20. 05. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu