Ingrediencie
- 300 g zeleru
- 3 jablká
- 300 g kuracieho mäsa
- 3 PL majonézy
- 1 biely jogurt
- citrón
- soľ
- čierne korenie
- kryštálový cukor
- rastlinný olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zelerovo-jablkový šalát s kuracinou
Kuracie prsia narežeme na tenké slížiky, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Zeler a jabĺčka nastrúhame, dochutíme soľou, citrónom, čiernym korením a cukrom. Primiešame vychladnuté kuracie mäso a všetko zalejeme majonézou, ktorú sme zmiešali s jogurtom.
Šéfkuchár: Peter Šarkan Novák | Recept z epizódy: 31. 12. 2020
Ingrediencie
- 300 g zeleru
- 3 jablká
- 300 g kuracieho mäsa
- 3 PL majonézy
- 1 biely jogurt
- citrón
- soľ
- čierne korenie
- kryštálový cukor
- rastlinný olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame