Silvestrovská plnka s pečienkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Silvestrovská plnka s pečienkou

Maspoma

Pečivo nakrájame na kocky a polejeme mliekom. Pridáme na masle orestovanú nadrobno nakrájanú cibuľu a pečienku, potom žĺtky, prelisovaný cesnak, zázvor, soľ, korenie a nasekanú petržlenovú vňať. Na záver vmiešame sneh z bielkov a celú masu vlejeme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia asi 20 minút dochrumkava.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 31. 12. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.