Ingrediencie
- 5 rožkov
- 400 ml polotučného mlieka
- 250 g hydinovej pečienky
- 3 PL masla
- 1 biela cibuľa
- 4 vajcia
- 2 strúčiky cesnaku
- štipka mletého zázvoru
- hrsť petržlenovej vňate
- soľ
- mleté čierne korenie
- maslo na vymastenie a strúhanka na vysypanie formy
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Silvestrovská plnka s pečienkou
Pečivo nakrájame na kocky a polejeme mliekom. Pridáme na masle orestovanú nadrobno nakrájanú cibuľu a pečienku, potom žĺtky, prelisovaný cesnak, zázvor, soľ, korenie a nasekanú petržlenovú vňať. Na záver vmiešame sneh z bielkov a celú masu vlejeme do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia asi 20 minút dochrumkava.
Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 31. 12. 2020
Ingrediencie
- 5 rožkov
- 400 ml polotučného mlieka
- 250 g hydinovej pečienky
- 3 PL masla
- 1 biela cibuľa
- 4 vajcia
- 2 strúčiky cesnaku
- štipka mletého zázvoru
- hrsť petržlenovej vňate
- soľ
- mleté čierne korenie
- maslo na vymastenie a strúhanka na vysypanie formy
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame