Rizoto na červenom víne s morčacími krídlami - Tajomstvo mojej kuchyne

Rizoto na červenom víne s morčacími krídlami

Decodom

Z olivového oleja, sójovej omáčky, medu, korenia na grilovanie a vajca si pripravíme marinádu. Potrieme ňou morčacie krídla a necháme postáť najmenej 2 hodiny. Takto pripravené krídla dáme do pekáča, podlejeme vodou a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 40-50 minút.

Do hlbšej panvice dáme olej a osmažíme na ňom nakrájanú cibuľu. Ryžu umyjeme a pridáme ju k cibuli, osolíme. Podlievame červeným vínom a vývarom. Za stáleho miešania varíme 30 minút. Nakoniec ochutíme šafranom, maslom a nastrúhaným parmezánom. Ryža musí byť kašovitá.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila Magálová | Recept z epizódy: 05. 09. 2010

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.