Predzápasová kuracinka - Tajomstvo mojej kuchyne

Predzápasová kuracinka

Maspoma

Ryžu premyjeme v čistej vode, vložíme do malého kastrólika, zalejeme vriacou vodou 1:2, prikryjeme a dusíme.    (Ryžu môžeme opiecť aj na oleji, na ktorom sme  orestovali šalotku a následne ju zaliať vodou, prikryť a dusiť.)

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na menšie plátky, jemne osolíme a okoreníme. Začneme grilovať na rozpálenom olivovom oleji z oboch strán. Mäso vyberieme z panvice a vo výpeku opražíme nakrájanú šalotku. Odstavíme z ohňa, pridáme maslo a šťavu z limetky. Omáčkou polejeme ugrilované kuracie prsia.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Bega | Recept z epizódy: 03. 02. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu