Pečeňový nákyp - Tajomstvo mojej kuchyne

Pečeňový nákyp

Maspoma

Pečeň umyjeme a pomelieme. Slaninku nakrájame na kocky a opečieme spolu s cibuľkou. Pridáme na kocky nakrájané pečivo a ešte chvíľku opekáme. Do pečienky pridáme žĺtky a mlieko a obe zmesi spojíme. Dochutíme bylinkami a cesnakom. Nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Formu vymastíme a vysypeme strúhankou a dáme do nej pečeňovú zmes. Na vrch uložíme vajíčka uvarené natvrdo. Pečieme na 175 stupňoch cca 25-30 min.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 21. 04. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu


NOVÁ, V PORADÍ UŽ 6. KNIHA RECEPTOV Z OBĽÚBENEJ TELEVÍZNEJ RELÁCIE

Novú knihu si môžete objednať v kníhkupectvách Martinus a Panta Rhei.