Paella - Tajomstvo mojej kuchyne

Paella

Maspoma

Na panvici rozpálime olivový olej a opečieme nakrájané kuracie mäso. Potom mäso odsunieme a osmažíme nadrobno nakrájaný cesnak a cibuľu, všetko premiešame a pridáme nakrájané paradajky, zelené papriky, fazuľkové lusky, zelenú fazuľu, artičoky, hrášok a mrkvu. Ochutíme korením na paellu, osolíme, okoreníme, zalejeme vývarom a prikryté necháme variť približne 15 minút.

Potom pridáme ryžu, poukladáme mušle (pozor – mušľu, ktorá sa po tepelnej úprave neotvorí, treba vyhodiť, nie je čerstvá), na pásiky nakrájanú papriku, prikryjeme a necháme variť ešte 15 minút. Na záver poukladáme tigrie krevety, prikryjeme alobalom, znížime teplotu a necháme zapariť ešte cca 5 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 23. 06. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu