Kuracie tyčinky v parmezánovom cestíčku - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie tyčinky v parmezánovom cestíčku

Maspoma

Zeleninu na prílohu nakrájame na hrubšie kúsky, celú hlavičku cesnaku prekrojíme priečne, cibuľu na štvrtinky, všetko osolíme, pokvapkáme olivovým olejom a posypeme bylinkami. Pečieme v rúre pri 200 stupňoch a cca 20-25 min. Kuracie prsia nakrájame na tyčinky a osolíme.

Na malej panvici roztopíme maslo a pri nízkej teplote v ňom uvaríme na plátky nakrájaný cesnak – cca 5 min. V inej miske zmiešame všetky ostatné suché suroviny. V hlbokej panvici zohrejeme slnečnicový olej. Kuracie tyčinky namáčame v roztopenom cesnakovom masle, obalíme v suchej parmezánovej zmesi a vyprážame.

Servírujeme s grilovanou zeleninou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 05. 01. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu