Kuracie nugety v šľahačke - Tajomstvo mojej kuchyne

Kuracie nugety v šľahačke

Maspoma

Kuracie prsia nakrájame na väčšie nugety, obalíme v zmesi hladkej múky, červenej papriky, čierneho korenia a soli. Narýchlo opečieme na olivovom oleji a preložíme do zapekacej misy. Medzi  mäsko naukladáme zeleninu nakrájanú na väčšie kúsky, šampiňóny prekrojené na polovice a celé cherry paradajky. Do výpeku, ktorý zostal po mäsku pridáme smotanu, soľ a bylinkovú zmes a zalejme nugety so zeleninou.  Všetko dáme zapiecť do rúry vyhriatej na 200°C asi na 30 minút. Hotové posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Maspoma

Šéfkuchár: Zdenka Studenková | Recept z epizódy: 10. 04. 2022

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu