Kačacie stehná na kapuste diváčky Evy Trnačevičovej s dcérou Raziou - Tajomstvo mojej kuchyne

Kačacie stehná na kapuste diváčky Evy Trnačevičovej s dcérou Raziou

Maspoma

Kačacie stehná nasolíme a zakryté pečieme v rúre asi hodinu. Kyslú kapustu udusíme na cibuli, pridáme huby, slivky, víno a dusíme spolu ešte asi hodinu. Pravidelne miešame a podlievame, aby zmes neprihorela. Udusenú kapustu zmiešame s výpekom z kačice, vysypeme na plech, navrch poukladáme pokrájanú kačicu a všetko ešte spolu pečieme do chrumkava. Ak je kačica veľmi mastná, použijeme len časť výpeku.

Maspoma

Šéfkuchár: Eva Trnačevičová | Recept z epizódy: 22. 11. 2009

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu