Ingrediencie
- kačacie stehná,
- kyslú kapustu,
- 0,1 l bieleho vína,
- 2 cibule,
- bobkový list,
- čierne mleté korenie,
- lokše
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kačacie stehná na kapuste diváčky Evy Trnačevičovej s dcérou Raziou
Kačacie stehná nasolíme a zakryté pečieme v rúre asi hodinu. Kyslú kapustu udusíme na cibuli, pridáme huby, slivky, víno a dusíme spolu ešte asi hodinu. Pravidelne miešame a podlievame, aby zmes neprihorela. Udusenú kapustu zmiešame s výpekom z kačice, vysypeme na plech, navrch poukladáme pokrájanú kačicu a všetko ešte spolu pečieme do chrumkava. Ak je kačica veľmi mastná, použijeme len časť výpeku.
Šéfkuchár: Eva Trnačevičová | Recept z epizódy: 22. 11. 2009
Ingrediencie
- kačacie stehná,
- kyslú kapustu,
- 0,1 l bieleho vína,
- 2 cibule,
- bobkový list,
- čierne mleté korenie,
- lokše
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame