Grilované kuracie krídla s cesnakovo-paprikovou omáčkou a Pečené papriky plnené bryndzou - Tajomstvo mojej kuchyne

Grilované kuracie krídla s cesnakovo-paprikovou omáčkou a Pečené papriky plnené bryndzou

Decodom

Grilované kuracie krídla s cesnakovo-paprikovou omáčkou:

Všetky suroviny na marinádu zmiešame a namočíme do nich kuracie krídla. Necháme postáť, najlepšie cez noc a ugrilujeme.

Papriky očistíme, nakrájame a zmixujeme. Do mixéra pridáme cesnak, šalotku, bazalku, creame fraiche a všetko zmixujeme. Dochutíme balzamikovým octom, soľou a nakoniec pridáme majonézu.

Pečené papriky plnené bryndzou:

Papriky umyjeme, očistíme a opečieme na rozpálenom grile zo všetkých strán. Ešte teplé ošúpeme a necháme vychladnúť. Bryndzu zmiešame s maslom, pridáme nadrobno nasekanú cibuľku, žltú papriku a pažítku. Vychladnuté papriky naplníme touto plnkou.

Decodom

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 22. 09. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu