Teľacie medailónky so sezamom na fit šaláte - Tajomstvo mojej kuchyne

Teľacie medailónky so sezamom na fit šaláte

Maspoma

Mäso nakrájame na medailónky, osolíme, okoreníme, potrieme medom a posypeme sezamom. Krátko opečieme na horúcom oleji s každej strany a necháme odležať v teplej rúre. Ľadový šalát nakrájame, pridáme k nemu kúsky pomaranča, zrnká granátového jablka, nakrájanú šalotku, orechy a paradajky. Zalejeme dressingom, ktorý sme pripravili zmiešaním všetkých surovín a nakoniec pridáme nakrájaný kozí syr. Servírujeme medailónky so šalátom.

Maspoma

Šéfkuchár: Lucia Medeková | Recept z epizódy: 13. 01. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu