Pikantné rezance s hovädzím mäsom - Tajomstvo mojej kuchyne

Pikantné rezance s hovädzím mäsom

Maspoma

Na marinádu zmiešame kokosové mlieko, sambal oelek, sójovú omáčku, cesnak nasekaný na plátky, najemno nakrájaný zázvor a naklepanú citrónovú trávu. Mäso nakrájame na tenké plátky, prudko orestujeme na rozpálenom oleji a vložíme do nádobky s marinádou. Vo výpeku z mäsa orestujeme cibuľu nasekanú na mesiačiky, pridáme mäso aj s marinádou a dusíme na miernom ohni za občasného miešania. Pridáme čilli bez jadierok, limetkovú šťavu a dochutíme sójovou omáčkou. Cestoviny Mie uvaríme v mierne osolenej vode. Hotovú zmes  zmiešame s cestovinami, ozdobíme nasekanou jarnou cibuľkou a strúhaným kokosom.

Maspoma

Šéfkuchár: Michal Uličný | Recept z epizódy: 03. 03. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu