Celozrnné špagety s kuracím mäsom a bielou špargľou - Tajomstvo mojej kuchyne

Celozrnné špagety s kuracím mäsom a bielou špargľou

Maspoma

Fitshaker OBED ACTIVE

Špargľu ošúpeme, nakrájame a varíme 5 minút. Medzitým uvaríme špagety. Na zohriatej panvici opražíme slaninku (ak by nepustila šťavu, môžeme pridať trošku olivového oleja), ku ktorej pridáme kuracie prsia nakrájané na rezance. Na prudkom ohni pražíme 5 minút, potom pridáme uvarenú špargľu, osolíme, dochutíme Provensálskym korením, chilli, kurkumou a bylinkami. Nakoniec pridáme cherry paradajky nakrájné na polovice a pražíme ešte 5 minút. Uvarené špagety polejeme pripravenou zmesou, posypeme nastrúhaným parmezánom a ešte dochutíme nasekanou pažítkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Simona Kollárová | Recept z epizódy: 16. 06. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu