Ingrediencie
- 100 g sklených rezancov ShanShi vermiceli
- 50 g huby Judášove ucho
- 1 mrkva
- 4-5 strúčikov cesnaku
- zázvor
- 300 g mletého bravčového mäsa
- 1 vajce
- ryžový papier
- kukuričný škrob
- čerstvé čili
- 2-3 jarné cibuľky
- sezam
- soľ
- čierne korenie
- ustricová omáčka ShanShi
- sójová omáčka ShanShi
- ryžový ocot ShanShi
- 500 ml oleja na vyprážanie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Vyprážané jarné rolky
Sklené rezance uvaríme. Judášove ucho nakrájame na pásiky, cesnak, mrkvu a zázvor nastrúhame. Na panvici opražíme mäso, pridáme soľ, korenie, ustricovú omáčku, zázvor, cesnak a odstavíme z ohňa. Necháme vychladnúť, pridáme mrkvu, vajce a premiešame. Ryžový papier namočíme na pár sekúnd do vody, potom ho naplníme zmesou a uvarenými rezancami. Nakoniec obalíme v škrobe a vyprážame do zlatista. Do vody pridáme sójovú omáčku, ryžový ocot, nasekané čili, kukuričný škrob a povaríme.
Hotové rolky servírujeme spolu s omáčkou posypané nasekanou jarnou cibuľkou a sezamom.
Šéfkuchár: Michal Uličný | Recept z epizódy: 14. 03. 2021
Ingrediencie
- 100 g sklených rezancov ShanShi vermiceli
- 50 g huby Judášove ucho
- 1 mrkva
- 4-5 strúčikov cesnaku
- zázvor
- 300 g mletého bravčového mäsa
- 1 vajce
- ryžový papier
- kukuričný škrob
- čerstvé čili
- 2-3 jarné cibuľky
- sezam
- soľ
- čierne korenie
- ustricová omáčka ShanShi
- sójová omáčka ShanShi
- ryžový ocot ShanShi
- 500 ml oleja na vyprážanie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame