Pražená ryža s pečeným bôčikom - Tajomstvo mojej kuchyne

Pražená ryža s pečeným bôčikom

Maspoma

Ryžu osmažíme na oleji, osolíme, podlejeme vodou a uvaríme. Na oleji pripravíme omeletu z rozšľahaných vajec, ktorú potom potrháme, pridáme nakrájaný opečený bôčik a mrkvu nakrájanú na kocky. Krátko orestujeme, pridáme nakrájaný stonkový zeler a uvarenú ryžu. Za stáleho miešania postupne pridávame kukuricu a hrášok. Dochutíme sójovou, ustricovou omáčkou, čili papričkami a korením. Na záver dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou a koriandrom.

Maspoma

Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 02. 05. 2021

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu