Picadillo - Tajomstvo mojej kuchyne

Picadillo

Maspoma

Všetko mäso pomelieme, zmiešame s nakrájanou cibuľou a osolíme. Do hlbšej panvice dáme olej a mäsovú zmes. Farebné papriky nakrájame a pridáme k mäsu. Pomaly dusíme. Mrkvu nakrájame na drobné kocky a uvaríme v osolenej vode. K mäsu pridáme rascu, nakrájané olivy, kapary, cesnak, hrozienka, biele víno a paradajkový pretlak, cukor a dusíme, pokiaľ sa šťava nezredukuje. Na záver pridáme varenú mrkvu a na kocky nakrájané zemiaky, ktoré sme pred tým fritovali Avokádo nakrájame, pokvapkáme citrónovou šťavou a osolíme. Banány pozdĺžne nakrájame a opečieme na oleji.

Mäso podávame s ryžou, pečenými banánmi a avokádovým šalátom.

Maspoma

Šéfkuchár: Glenda Polacek | Recept z epizódy: 07. 10. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu