Ingrediencie
- 4 druhy mäsa:
- teľacie stehno
- bravčová panenka
- kuracie stehno
- pravá hovädzia sviečková
- 200 g klobásy
- 200 g slaniny
- 2 cibule
- farebná paprika
- Na marinádu:
- 2 PL medu
- 2 PL oleja
- 1 PL dijonskej horčice
- 2-3 sušené chilli paradajky
- 4 strúčiky cesnaku
- sladko-kyslá chilli omáčka
- sójová omáčka
- worcestrová omáčka
- soľ, korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Liptovské ražniči na mede
Mäso nakrájame a naložíme na 12 hodín do marinády. Striedavo napichujeme na smrekové halúzky a prekladáme aj klobásou, slaninkou, paprikou a cibuľou. Špízy grilujeme na rozohriatom grile asi 30-40 minút.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 24. 09. 2017
Ingrediencie
- 4 druhy mäsa:
- teľacie stehno
- bravčová panenka
- kuracie stehno
- pravá hovädzia sviečková
- 200 g klobásy
- 200 g slaniny
- 2 cibule
- farebná paprika
- Na marinádu:
- 2 PL medu
- 2 PL oleja
- 1 PL dijonskej horčice
- 2-3 sušené chilli paradajky
- 4 strúčiky cesnaku
- sladko-kyslá chilli omáčka
- sójová omáčka
- worcestrová omáčka
- soľ, korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame