Jesenná sonáta - Tajomstvo mojej kuchyne

Jesenná sonáta

Maspoma

Celú panenku nasolíme, z oboch strán orestujeme na rozpálenom oleji, potom prikryjeme a necháme odpočívať. Na panvici rozohrejeme trošku oleja, pridáme nakrájanú slaninu, cibuľu a nastrúhanú mrkvu. Všetko dusíme, po chvíli pridáme ošúpané predvarené gaštany a keď je všetko zľahka zmäknuté, podlejeme vývarom a vínom. Ochutíme muškátovým orieškom a trochou mletej škorice. Keď je všetko zmäknuté, zmes rozmixujeme dohladka. Podávame restovanú panenku s gaštanovou omáčkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Lucia Hurajová | Recept z epizódy: 17. 11. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu