Jemný bravčový chrbát s cesnakovou omáčkou, vaječnou zmesou a šošovicovým šalátom - Tajomstvo mojej kuchyne

Jemný bravčový chrbát s cesnakovou omáčkou, vaječnou zmesou a šošovicovým šalátom

Maspoma

Mäso osolíme, okoreníme a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán. Potom ho posypeme nakrájaným rozmarínom a vložíme do vyhriatej rúry cca na 65 stupňov, pečieme 20 minút. Mäso vyberieme, necháme chvíľu odpočinúť, nakrájame na hrubšie plátky a ešte chvíľku necháme odležať na obrúsku.

Vo vyššom hrnci rozohrejeme cukor na karamel, pridáme strúčiky cesnaku, poriadne opražíme a zalejeme smotanou. Na miernom ohni redukujeme asi 20 minút, počas redukcie pomaly pridávame vývar. Na záver rozmixujeme dohladka.

Maspoma

Šéfkuchár: Marketa Hrubešová | Recept z epizódy: 31. 03. 2013

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu