Farmárske zemiaky - Tajomstvo mojej kuchyne

Farmárske zemiaky

Maspoma

Do väčšej misky nasypeme uvarené a na kocky nakrájané zemiaky, pridáme nakrájanú klobásku, slaninku, šunku, cesnak a cibuľu alebo pór. Syr rozdrobíme a tiež primiešame do zmesi. Do smotany pridáme vajíčka, rozšľaháme ich a vlejeme do zemiakov. Nakoniec pridáme na kocky nakrájaný tavený syr, dochutíme petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Všetko znova dobre premiešame. Nalejeme do misiek na zapekanie a pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov Celzia približne 20-25 minút.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Zatovič | Recept z epizódy: 18. 11. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu