Bravčová panenka plnená restovanou kuracou pečeňou s plnenou lokšou preliata púpavovým pestom - Tajomstvo mojej kuchyne

Bravčová panenka plnená restovanou kuracou pečeňou s plnenou lokšou preliata púpavovým pestom

Decodom

Bravčovú panenku nakrojíme, osolíme, okoreníme a vložíme do stredu časť opečenej kuracej pečene obalenej v oravskej slanine s kúskom póru. (Mäso môžeme posypať aj nasekanými mandľami). Potom naplnenú bravčovú panenku ihlou uzavrieme, prudko opečieme, vložíme do elektrickej rúry vyhriatej na 160°C a pečieme približne 10-12 minút.

Z deň vopred uvarených zemiakov, múky a soli pripravíme cesto na lokše, ktoré vygúľame a upečieme na panvici. Hotové lokše potrieme tukom. Lokše plníme časťou plnky a servírujeme. Všetko dekorujeme pestom a omáčkou).

Decodom

Šéfkuchár: Erika Vöröšová | Recept z epizódy: 28. 06. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu